reede, oktoober 27, 2006

Mailinglist - Uue sissekande teavitamine E-Maili teel

Niisiis, nagu näete on alla paremale poole tekkinud 2 kasti ja seal on Nimi ja Mail.

Nimelt on tegemist siis väga lihtsa süsteemiga. Sina kirjutad oma nime ja mailiaadressi sinna kastikestesse, valid nende ringikujuliste seest "Lisada mind listi", vajutad saada nuppu ja igakord kui ma midagi uut siia blogi lisan, teavitatakse sind mailile mille sisestasid. Nii lihtne see ongi.

Nimi = Sinna kirjutad enda nime

Mail = Sinna kirjutad iseenda mailiaadressi kuhu teavitada uuest sissekandest.
NB! Mailiaadress tuleb panna korrektne, muidu ei jõua teavitus kohale.

Kui enam ei taha olla selles mailinglistis, et kui on ära tüüdanud see saatmine juba:
siis korda sama asja mis alguses, ainult et vali Lisada mind listi asemel "Kustutada mind listist".

neljapäev, oktoober 26, 2006

Paalalinna õudused

Isegi õllepudel on peal :)


Niisiis, käisime Lennoga peale kooli vähekene ringi, näppisin kaamerat ja muud sellist.
Nagu varemgi selgunud, ei toimu viljandis pikka aega midagi huvitavat. Enamus Paalalinnast sai läbi kammitud ja ei olnud midagi huvitavat, ikka üks ja sama lihtne elu :(

Läksime siis tüdinuna Maksimarketi juurde ja oh imet, joodik lebab reklaami taga, uudistama kohe. Algul tuli kohe mõte et pakume 10 krooni et pilti saada, aga selle peale puhkes vanamees naerma. Kas tõesti on sihuksele joodikule ja põhimõtteliselt kodutule 10 krooni nii väike raha mille peale naerda? Nii ootasimegi umbes minut aega kuni ta jälle silmad sulges, läksime ratastega tema ette ja saime pildi ette milline on siis karm elu... Lähemalt teda torkida ei julgend, äkki hüppab kallale. Igaljuhul kui me 15 minutit ära olime Paalalinna Gümnaasiumi lähistel siis tagasitulles oli ta läinud, kuigi ime et ta seal oli, kui me esimesel korral sinna jõudsime passisid 3 Falcki turvameest ukse juures. Veider...

Hetkel sai ostetud hea pakkumisega Pentax *ist DL + SMC DA 18-55mm (Y)

See laupäev sõidab egiptimaale. Võibolla õnnestub kuskil netipunktis natuke blogida või siis teeb peale reisi kokkuvõtliku blogi :)
Tähelepanek endale: Võta märkmik kaasa!

teisipäev, oktoober 17, 2006

Mõõdukas tuul, väheke pilvises taevas päike, see on Pirita!

Sai käidud Pirita sadamas, Tallinnas kaameraid katsetamas. Kaasas olid katseloomadeks Nikon D50+Nikkor AF 18-55 (KIT) ja Canon PowerShot G6. Luban, et tuleb ka pilte Nikonist, kuid kahjuks on need Tallinnas, venna käes, tema juures on kaamera jne, hetkel näete mõnda parimat klõpsu tehtud PS G6 -ega.



Sai kadreeritud vale nurga alt, aga siiski tuli päris omapärane pilt. Kahjuks polnud selle G6 LCD pealt kadreerimine kõige parem, ei suutnud ikka mõlemaid nurki ilusti panna, vasak on enamvähem, aga parem on täitsa möödas.


Sellel pildil sai jälgitud kuidas Victoria ennast ümber keerab, kuid selle keeramise ajal oli meie nurga pealt vaadates väga ilusaid, omapäraseid päikesepeegeldusi laeva peal. See siis näitab kuidas on pool laeva valge ja pool laeva tume. Lahe, mis?



Hetkel kõik, kunagi, loodetavasti homme/ülehomme saab ka Nikoniga tehtud pilte esitleda.
Asi on nimelt selles et peale kogu üritust ei jäänud enam aega kirjutada, sesmõttes et aega oli aga hiljaks jäi ja 1 plaat tuli vigaselt. Ise olen Viljandi inimene.

eXTReMe Tracker


Mailinglist

Nimi
Mail
Lisada mind listi
Kustutada mind listist

Lähemalt loe siit